Door de kwalificatie van Ajax voor de groepsfase van de Champions League en de kwalificatie van AZ voor de Europa League zijn er meerdere wijzigingen in speelronden van de eerste competitiehelft doorgevoerd.

Wijziging AZ – Heracles Almelo

De wedstrijd AZ – Heracles Almelo is verplaatst van zaterdag 28 september, 18.30 uur, naar zondag 29 september, 16.45 uur.

Tevens zal de wedstrijd AZ – Heracles Almelo gespeeld worden in het Cars Jeans Stadion, het stadion van ADO Den Haag. Hier zal AZ al haar thuiswedstrijden in de Eredivisie spelen tot aan de winterstop. De Haagse burgemeester Pauline Krikke heeft daar toestemming voor gegeven. AZ moet al vanaf het begin van het seizoen uitwijken, nadat op 10 augustus een deel van het dak van het AFAS Stadion in Alkmaar instortte tijdens een storm.

Wijziging Ajax – Heracles Almelo

Zaterdag 23 november speelt Heracles Almelo in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam tegen Ajax. Deze wedstrijd zou eerst om 20.45 uur gespeeld worden, nu is deze verplaatst naar een uur eerder, 19.45 uur.

Overzicht nieuwe tijden

WedstrijdDatumTijd
AZ – Heracles AlmeloZondag 29 september16.45 uur
Ajax – Heracles AlmeloZaterdag 23 november19.45 uur