In de maand september is Lars Hoevenberg de Herakid van de Maand. Lars vindt het erg gaaf om een maand lang op de website van Heracles Almelo te staan als Herakid. Hij stelt zich hieronder graag even aan jullie voor.

“Hallo Herakids, mijn naam is Lars Hoevenberg. Ik ben 9 jaar oud en heb een broertje die Jens heet (6 jaar). Mijn broertje Jens is net als ik ook lid van de Kidsclub van Heracles Almelo. Ik ga naar school op Basisschool de Heemde. In de maand mei heb ik mijn spreekbeurt over Heracles Almelo gehouden. Dit vond ik erg leuk om te doen.”

In de maand mei heb ik mijn spreekbeurt over Heracles Almelo gehouden. Dit vond ik erg leuk om te doen.

Lars Hoevenberg, Herakid van de Maand

“Zelf voetbal ik bij AVC Heracles. Ik sta meestal op doel en het is lastig om bij mij een doelpunt te maken. Mijn favoriete speler van Heracles Almelo is Janis Blaswich. Hij is erg goed en verricht altijd supermooie reddingen. Ik vind de activiteiten van de Kidsclub erg leuk. Ik heb namelijk al een keer mogen meelopen met de line-up wat erg gaaf was. Mijn vrienden zijn ook allemaal lid van de Kidsclub van Heracles Almelo. Ik zou het allerliefst een keer willen trainen met mijn favoriete speler Janis Blaswich. Misschien heeft hij nog wat tips voor mij.”