Heracles Almelo heeft met FC Dordrecht en Jeremy Cijntje overeenstemming bereikt over de komst van de aanvaller. De 21-jarige buitenspeler zette maandagmiddag zijn handtekening onder een driejarig contract. In de verbintenis is een optie opgenomen voor nog een seizoen.

Cijntje: “Ik ben blij dat ik getekend heb bij deze mooie club en heb zin om aan de slag te gaan. Ik wilde graag de stap naar de Eredivisie maken en ga bij Heracles Almelo laten zien wat ik kan.”

“Met Jeremy voegen we specifieke kwaliteiten toe aan onze aanval”, vertelt technisch manager Tim Gilissen. “Hij is snel, sterk en heeft scorend vermogen. Jeremy is jong en heeft bij FC Dordrecht bewezen belangrijk te zijn voor het team. Bij ons kan hij zich verder ontwikkelen op Eredivisieniveau.”

Cijntje werd op 8 januari 1998 geboren in Dordrecht en beschikt naast de Nederlandse ook over de Curaçaose nationaliteit. Bij FC Dordrecht doorliep hij vanaf de D-tjes de jeugdopleiding. In 2017 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal. Hij kwam bij FC Dordrecht tot 45 officiële duels waarin hij elf keer scoorde.

Jeremy Cijntje poseert na het ondertekenen van zijn contract met technisch manager Tim Gilissen en algemeen directeur Rob Toussaint