Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 19.45 uur) op het eigen Erve Asito tegen Vitesse. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Mo Osman (spierblessure), Tim Breukers en Sebastian Jakubiak (beide knie). Robin Pröpper keert terug in de ploeg, Jesper Drost is hersteld van een knieblessure en begint op de bank.

“We werken hetzelfde als in de afgelopen weken”, aldus Wormuth. “We geloven in ons team, we zien genoeg mogelijkheden tot ontwikkeling. Ze zullen zich per wedstrijd verbeteren, we hebben dus wedstrijden nodig. We hadden een goed gevoel na PSV, daar hebben we het als team goed gedaan. We hebben dus ook niet met de hele ploeg onze ontwikkelpunten doorgenomen, maar met sommige spelers een paar clips met momenten besproken. En hopelijk leren ze snel, want we hebben punten nodig. Leren door middel van verloren wedstrijden is niet zo lekker, het is fijner om te leren aan de hand van een overwinning. Vitesse is één van de beste team in onze competitie, dus dat wordt niet gemakkelijk. Een moeilijke wedstrijd, maar daarom spelen we ook in de Eredivisie.”

Heracles Almelo – Vitesse staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.