Saleshelden is specialist in B2B telemarketing. 

Als B2B onderneming wil je doorlopend kwalitatief hoogwaardige leads. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Onze helden kunnen jouw doelgroep precies vertellen wat je op persoonlijk niveau voor ze kunt betekenen. Want dat werkt. Samen met jou als klant zoeken wij actief naar verbeterpunten. Wij investeren hier veel in en verwachten van jou hetzelfde. Met onze persoonlijke aanpak gaan we verder dan anderen. We gaan voor een concrete afspraakdatum en -tijd inclusief adresgegevens. Kansen veranderen in klanten.

Heracles Almelo is een klant van Saleshelden. Wouter van den Berg, commercieel manager bij Heracles Almelo: “Wij hebben vier accountmanagers en die hebben allemaal hun eigen takenpakket en regio. Hun taak is vooral zo veel mogelijk naar buiten gaan om nieuwe klanten te ontmoeten. Maar dan moeten ze natuurlijk wel eerst alle bedrijven in hun regio kennen. Daarom werken we al meerdere jaren met Saleshelden. Zij bellen met bedrijven die onze accountmanagers nog niet kennen om zo afspraken te maken. Zowel op basis van regio als op basis van het type bedrijf belt Saleshelden voor ons.”

Laat onze helden concrete afspraken voor je realiseren. Op het gebied van sales gaan we graag jouw uitdagingen aan. Onze persoonlijke telemarketingaanpak werkt!

Kennismaken? Plan in de BusinessClub een afspraak met Robin de Jong of online via www.saleshelden.nl/afspraak-maken.