Voetjebal is weer terug bij Heracles Almelo. Kinderen van 2 tot 5 jaar leren bij dit concept spelenderwijs omgaan met een bal. Het is ouder-kind activiteit. Jij levert als ouder dus ook een mooie bijdrage aan de spelvreugde van je kind.

Met een nieuwe initiatiefnemer, maar hetzelfde concept kunnen de Voetjeballers in Almelo hun hart weer ophalen. Met Voetjebal leer je door middel van spel de eerste technieken van voetballen zoals trappen, passen en draaien. Daarnaast leer je ook spelenderwijs dingen als kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Ballonnen, ballen en nog veel meer attributen worden ingezet.

15 september start de eerste module van Heracles Almelo Voetjebal. Een module bestaat uit 10 lessen van 45 minuten.

Heracles Almelo Voetjebal:

β€’  10 Voetjebal-lessen o.l.v. een gecertificeerde trainer
β€’  Officieel Heracles Almelo Voetjebal-tenue
β€’  Groepsfoto met BultjeDiploma
β€’  Gratis lidmaatschap van de Herakids (inclusief 10% korting in de fanshop)
β€’  Een verrassingsbezoek van een speler van Heracles Almelo

Voor meer informatie, ga naar heracles.nl/voetjebal of klik hieronder

Foto: Ilona Flokstra