Studio MAD is dit seizoen Subsponsor van Heracles Almelo. Het Almelose bedrijf is al jarenlang bij de club betrokken. Dit seizoen is de samenwerking geïntensiveerd. Naast de reguliere producties voor Heracles Almelo is Studio MAD dit seizoen de vaste producent van het nieuwe Heracles TV, dat wekelijks te zien is op FOX Sports.

Niels Neeskens, mede-eigenaar en producer van Studio MAD, is verheugd met de samenwerking: “Als producent van films en animaties voor Heracles Almelo zijn we met ingang van dit seizoen ook verantwoordelijk voor de productie van Heracles TV voor FOX Sports. Wij zijn een trotse Subsponsor van deze mooie club.”

Bas Wolters (Manager Marketing en Communicatie Heracles Almelo), Niels Neeskens (Mede-eigenaar en Producer Studio MAD), Jordie Cress (Mede-eigenaar en Creative director Studio MAD), Belinda Wansink (Senior Accountmanager Heracles Almelo) en Wouter van den Berg (Commercieel Manager Heracles Almelo) zetten handtekeningen onder de overeenkomst.

Alle afleveringen van Heracles TV: YouTube.com/HeraclesAlmelo