Milan Plevier (13) uit Goor is de winnaar van Heracles eSports: ‘No-Rules Tournament’. Hij versloeg Ruben Korte (18) uit Wierden met 2-1 in de finale.

In FIFA19 is er een nieuwe spelmodus toegevoegd: No-Rules. Dat betekent dat regels niet gelden en dat je overtredingen mag maken zonder dat daarvoor gefloten wordt. Ook wordt er niet gelet op buitenspel. Pure chaos!

29 deelnemers gingen in de Heracles eSports eBox de strijd met elkaar aan. Bij dit toernooi werden er logischerwijs slidings gemaakt en vaak ‘buitenspel’ gestaan, maar dat maakte bij dit toernooi even niet uit. De halve finales gingen tussen Ruben Korte – Chiel Stokkingreef en Milan Plevier – Bram Paauwe. Beide wedstrijden eindigde in een gelijkspel waardoor er penalty’s werden genomen. Uiteindelijk trokken Ruben en Milan aan het langste eind.

De wedstrijd tussen de 3e en 4e plek werd uiteindelijk ook in penalty’s beslist. Bram Paauwe (18) uit Wierden won deze strafschoppenserie en ging naar huis met een waardebon voor de fanshop t.w.v. €7.50,-. Milan Plevier won de finale van Ruben Korte met 2-1. Ruben Korte won een waardebon t.w.v. €12.50,- en de winnaar Milan Plevier won een waardebon t.w.v. €20,-.