Iedere maand kunnen wij één Herakid heel blij maken. Deze maand is dat Joep Hek. Hij is namelijk Herakid van de Maand. Wat nog extra mooi is, is dat Joep op 7 augustus jarig is. Dubbel feest! Joep stelt zich graag even voor aan alle andere Herakids.

‘Hallo Herakids, mijn naam is Joep Hek. Ik ben vandaag 9 jaar oud geworden en heb een zusje die Lieve heet (7 jaar). Net als ik is ook mijn zusje lid van de kidsclub van Heracles Almelo: de Herakids. Ik zat afgelopen jaar in groep 5 van de Benardusschool in Saasveld. Daarnaast voetbal ik bij Saasveldia in het team JO9-1. Ik sta in de spits en scoor veel doelpunten. We zijn al een keer kampioen geworden.’

Joep vond één speler van Heracles Almelo heel erg goed, namelijk Kristoffer Peterson. Met zijn goede spel heeft Kristoffer Peterson een transfer naar Swansea City mee verdiend.

‘Kristoffer Peterson is erg technisch en scoort vaak mooie doelpunten. Jammer dat hij niet bij Heracles Almelo kan blijven.’

Joep Hek, Herakid van de Maand

Joep vindt de activiteiten die voor Herakids worden georganiseerd erg leuk. Hij heeft al één keer mogen meelopen met de line-up tegen Feyenoord in de Kuip. Graag zal Joep één keer FIFA willen spelen met Bryan Hessing ( de E sporter van Heracles Almelo).

Joep is erg blij dat hij Herakid van de Maand in augustus mag zijn. Joep, nog eenmaal van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we hopen je nog vele jaren op Erve Asito te zien. Maak er een mooie dag en maand van!