Oud worden en het liefst in goede gezondheid. Dat is iets wat eigenlijk iedereen zich wenst. Toch betekent ouder worden voor velen dat men vaker is aangewezen op hulp of zorg van anderen. Natuurlijk willen we zolang mogelijk de regie over ons eigen leven voeren en het liefste op die ene speciale plek waar we wonen en leven: thuis!

Maar wanneer zelfstandig wonen door bijvoorbeeld ouderdom of ziekte niet meer zo vanzelfsprekend is, dan ga je op zoek naar een goede thuiszorginstelling en dat vind je bij Thuisgenoten. Met meer dan 1000 professionele zorgverleners staan we klaar met de best mogelijke zorg, maar ook met aandacht voor de kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Want als het kan wil je immers een bezoekje aan je favoriete voetbalclub toch ook niet missen?

“Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, met alle zorg die u nodig heeft en aandacht voor alles wat uw leven de moeite waard maakt. Dat is waar we bij Thuisgenoten voor staan.”

Jan Torny – Thuisgenoten

Thuisgenoten biedt alle vormen van thuiszorg. Van hulp bij het huishouden tot intensieve verpleging, van begeleiding bij zelfstandig wonen tot dagbesteding, maar ook wonen met zorg bij één van onze vijf woonzorglocaties. We inventariseren de wensen en mogelijkheden en gaan samen op zoek naar de perfecte invulling.

Thuisgenoten
Wierdensestraat 131
7604 BD Almelo
0546 – 57 67 55
info@thuisgenoten.nl
www.thuisgenoten.nl