Heb jij een seizoenkaart van Heracles Almelo én ben jij FIFA-Fan? Houd dan de komende dagen onze Instagram pagina goed in de gaten, want jij kan FIFA20 winnen voor volgend seizoen! Wat moet je daarvoor doen?

Van woensdag 24 juli t/m vrijdag 26 juli én van maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus vindt de Heracles eSports: Find Us! plaats. De eerste twee personen die ons op een locatie weten te vinden zijn de gelukkige winnaars van FIFA20. Echter is dat nog niet alles, na de lancering van het nieuwe spel spelen de winnaars een toernooi in de Heracles eBox voor FIFA-punten. Hierdoor kun jij je selectie in FIFA Ultimate Team beter maken.

Per dag komen er een aantal hints voorbij in de ‘story’ van de Heracles eSports Instagram pagina. Deze hints helpen jou op weg tijdens de zoektocht. Deze win-actie is uitsluitend geldig voor de doelgroep tussen de 13-17 jaar met een Heracles Almelo seizoenkaart.

Heb jij nog geen seizoenkaart maar wil je wel meedoen aan de zoektocht? Bestel dan snel jouw seizoenkaart!