Loop jij als Herakid mee in de line up bij een uitwedstrijd?

Het speelschema voor het seizoen 2019-2020 is bekend. Ook dit seizoen zijn we weer op zoek naar Herakids die mee willen lopen aan de hand van een speler van Heracles Almelo bij een uitwedstrijd. Wil jij dat graag zijn? 

Let op: Je kunt je niet aanmelden voor een thuiswedstrijd. Herakids die ingeloot worden voor de line up, ontvangen ongeveer twee weken voorafgaand aan de wedstrijd bericht. Kidsclubleden die nog niet eerder hebben meegelopen met de line up, hebben voorrang op Herakids die al wel eerder hebben meegedaan.

Geef je door te mailen naar bultje@heracles.nl of klik hieronder.

GEEF JE OP VOOR DE LINE UP ➠

Ben jij nog geen Herakid?

Meld je dan hier aan voor de Herakids, dé gezelligste kidsclub van Nederland! Jij kunt je gratis aanmelden voor de jongste supportersschare van Heracles Almelo. 

De kidsclub, voor iedereen tussen 0 en 12 jaar, organiseert tijdens het seizoen diverse activiteiten op wedstrijddagen, die je dan voordelig kunt bezoeken. En je maakt kans om mee te lopen met de line up en gratis de wedstrijd te bekijken, samen met je papa of mama. Bovendien kom je in aanmerking voor vele aantrekkelijke kortingen.

MELD JE AAN VOOR DE HERAKIDS ➠