Nadat eerder de eerste twee thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen en PSV op de Open Dag al in de verkoop zijn gegaan, zijn nu ook de tickets voor de kaarten van de andere thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft beschikbaar.

Thuiswedstrijden eerste seizoenshelft

28 april 2024 – zondag 12:15
MAC³PARK stadion, Zwolle
ZWO
VS
Eredivisie
HER
Shape Created with Sketch. Buscombi Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

PEC Zwolle – Heracles Almelo

Op zondag 28 april 2024 reist Heracles Almelo af naar Zwolle voor de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle. De aftrap in het MAC³PARK stadion vindt plaats om 12.15 uur. Voor de wedstrijd in Zwolle geldt een verplichte buscombi. Het uitvak biedt plaats voor maximaal 500 Heraclieden.

Verkoopschema:
• Dinsdag 16 april 2024, vanaf 10.00 uur: Uit+ 2023-2024
• Vrijdag 19 april 2024, vanaf 10.00 uur: Seizoen- & Fankaarthouders

Update 18-04-2024: Vanwege het beperkte aantal kaarten zijn de laatste kaarten voor Seizoen- en Fankaarthouders alleen te koop in de FanServiceShop bij het stadion. Vanaf vrijdag 19 april om 10.00 uur gaan de laatste 40 kaarten in de verkoop.
Update 19-04-2024: Het uitvak voor PEC Zwolle – Heracles Almelo is uitverkocht.

Mededelingen:
• In het uitvak van het MAC³PARK stadion mogen geen alcoholische dranken worden genuttigd

Voorrangsgroep: Uit+ 2023-2024
Ook in het seizoen 2023-2024 wordt gewerkt met een voorrangsgroep bij uitwedstrijden, genaamd Uit+ 2023-2024. Supporters die in het afgelopen seizoen 2022-2023 zeven uitwedstrijden of meer hebben bezocht komen in de voorrangsgroep voor de rest van het seizoen.

PEC Zwolle – Heracles Almelo is geen onderdeel van Samen Thuis, Samen Uit. Wanneer een uitwedstrijd geen onderdeel is van Samen Thuis, Samen Uit maken deze deelnemers ook onderdeel uit van de voorrangsgroep Uit+ 2023-2024.

Buscombi-kaarten PEC Zwolle-uit
• De buscombi-kaarten kosten €20,- per stuk
• Alle buscombi-kaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn
• De buscombi-kaarten zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop van Erve Asito

Vertrektijden bussen (onder voorbehoud):
De bussen vertrekken vanaf het uitvak van Erve Asito in meerdere clusters richting Zwolle. De toegang naar het uitvak verloopt via stadioningang 1 (links van de FanServiceShop). Het is nog onduidelijk of de bussen in twee of drie clusters vertrekken.

• Vermoedelijke vertrektijd cluster 1: De bussen van cluster 1 vertrekken vermoedelijk om 10.30 uur. Hiervoor dien je uiterlijk 10.15 uur aanwezig te zijn.

Bussponsor: Brookhuis
Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor PEC Zwolle – Heracles Almelo is Brookhuis, verantwoordelijk voor de busreizen naar al onze uitwedstrijden.

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

Huishoudelijke mededeling
Overmatig alcoholgebruik heeft bij uitwedstrijden in eerdere seizoenen tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Denk aan elkaar en let op elkaar.

05 mei 2024 – zondag 12:15
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
RKC
Meer informatie

Heracles Almelo – RKC Waalwijk

De wedstrijd Heracles Almelo – RKC Waalwijk wordt op zondag 5 mei gespeeld. Om 12.15 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

12 mei 2024 – zondag 14:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam
EXC
VS
Eredivisie
HER
Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo

De verkoop voor het uitvak van Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo start op dinsdag 30 april 2024 om 10.00 uur online via ticketing.heracles.nl en in de FanServiceShop.

Verkoopschema:
• Dinsdag 30 april 2024, vanaf 10.00 uur: Uit+ 2023-2024
• Vrijdag 3 mei 2024, vanaf 10.00 uur: Seizoen- & Fankaarthouders (indien beschikbaar)

Meer informatie over de verkoop van kaarten en de vervoersopties volgt.

19 mei 2024 – zondag 14:30
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
FOR
Meer informatie

Heracles Almelo – Fortuna Sittard

De wedstrijd Heracles Almelo – Fortuna Sittard wordt op zondag 19 mei gespeeld. Om 14.30 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

Heracles Account

Voor het online bestellen van wedstrijdkaarten, seizoenkaarten en Fankaarten heb je een Heracles Account nodig. Wil je meer informatie over het aanmaken van een Heracles Account? Of over hoe je jouw oude Ticketing account koppelt aan het Heracles Account? Ga dan naar heracles.nl/account