Qredits sluit aan bij het innovatie-initiatief van Heracles Almelo en gaat onder meer deelnemen aan de bijeenkomsten over de Werknemer van de Toekomst, Talentbehoud in de regio Oost, Robotica en Duurzaamheid. Op de foto tekenen Roy Spit en Vincent Stulen, respectievelijk operationeel directeur en manager IT & Innovatie bij Qredits, en Maureen Schiphorst, accountmanager bij Heracles Almelo de overeenkomst.

Roy Spit: “Innovatie staat bij Qredits hoog in het vaandel. Nu we in de regio, waar we al tien jaar gevestigd zijn met ons hoofdkantoor, deze samenwerking aangaan, kunnen we de kennis die we in huis hebben delen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te leren van de andere partners. Een win-winsituatie die de club op een inspirerende wijze tot stand weet te brengen”.

Qredits helpt beginnende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen zij door het aanbieden van ondernemerstools, coaching en het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000.