Donderdagmiddag om 16.00 uur hebben algemeen directeur Rob Toussaint, eSpeler Bryan Hessing en burgemeester Arjen Gerritsen de pop-upwinkel van Heracles Almelo geopend. Deze tijdelijke winkel is gevestigd op de hoek van de Passage en is geopend in de zomermaanden. In deze pop-up winkel zijn shirts, fanartikelen en wedstrijdkaarten van Heracles Almelo te koop. Daarnaast voorziet Almelo Promotie bezoekers van informatie over de stad.

Officiële opening pop-upwinkel

Foto’s: Jan van Wietmarschen

Burgemeester Arjen Gerritsen opende de presentatie van de pop-upwinkel met trots. Gerritsen: “Deze pop-upwinkel is een uithangbord voor de gemeente Almelo. Het huisvest Heracles Almelo, de trots van onze stad, maar ook Almelo Promotie door wie wij kunnen laten zien wat voor een prachtige stad Almelo eigenlijk is. Ik ben blij dat deze samenwerking zo mooi vorm heeft gekregen in de vorm van een pop-upwinkel.”

Rob Toussaint bracht lovende woorden voor alle partners die deze pop-upwinkel mogelijk hebben gemaakt. Toussaint: “Het is al een lang gekoesterde wens van ons om een pop-upwinkel in de stad te hebben. Om diverse redenen kwam het er niet van. Tot nu. In slechts een aantal dagen tijd is dit leegstaande pand omgetoverd tot een representatieve winkel. Voor dit pand moeten we Pieter Brummer danken, die dit tegen lage kosten beschikbaar heeft gesteld. Daarnaast heeft Zwierink Standbouw in een mum van tijd een goed uitziende balie voor ons gebouwd. Ook heeft Maas Reclame & Design voor een fraaie etalage gezorgd. En daarnaast moet ik natuurlijk onze medewerkers en die van Almelo Promotie niet vergeten, die verantwoordelijk zijn geweest voor het inrichten van de pop-upwinkel.”

Tot slot kreeg Bryan Hessing, de eSpeler van Heracles Almelo, het woord. In de pop-upwinkel is namelijk een deel van de flex-unit van Heracles eSports gepresenteerd. Hessing: “Wanneer bezoekers naar de pop-upwinkel komen, kunnen zij gelijk een potje FIFA spelen.”

Gerritsen, Toussaint en Hessing staken vervolgens met zijn drieën gezamenlijk de sleutel in de voordeur en openden daarmee officieel de pop-upwinkel.

Pop-upwinkel Heracles Almelo, Gemeente Almelo en Almelo Promotie:
Passage 10, Almelo

donderdag (10.00-21.00 uur)
vrijdag (12.00-18.00 uur)
zaterdag (10.00-17.00 uur)

koopzondagen 28 juli en 25 augustus (12.00-17.00 uur)