Yoëll van Nieff vervolgt zijn loopbaan bij het Hongaarse Puskás Akadémia FC. De 26-jarige middenvelder laat Heracles Almelo na een jaar achter zich.

“Ik wil iedereen bij Heracles Almelo bedanken voor het afgelopen seizoen”, vertelt Van Nieff. “Ik kijk positief terug op mijn tijd in Almelo. De supporters, mijn teamgenoten en alle fijne mensen binnen de club draag ik een warm hart toe. Ik wens iedereen veel succes komend seizoen.”

Technisch manager Tim Gilissen: “Yoëll heeft zich het afgelopen seizoen voor honderd procent ingezet voor Heracles Almelo. Desondanks is de samenwerking op sportief vlak niet verlopen zoals beide partijen graag hadden gezien. Yoëll heeft aangegeven een nieuwe uitdaging te willen vinden. We zijn blij voor hem dat dat gelukt is. We wensen hem veel succes.”

Van Nieff speelde zestien officiële wedstrijden voor Heracles Almelo.