De selectie van Heracles Almelo is maandagmiddag afgereisd naar het Duitse Billerbeck voor een zesdaags trainingskamp.

Jelle van Benthem ontbreekt vanwege een blessure in de selectie die naar Billerbeck is afgereisd. Cyriel Dessers, die vanmorgen zijn handtekening zette onder een driejarig contract, is wel mee op trainingskamp. Ook de zondag gepresenteerde Adrian Szöke en Mauro Junior zijn erbij.

Schema en oefenwedstrijden

Op deze pagina vind je een zo actueel mogelijk trainingsschema. De trainingen op Sportzentrum Helker Berg zijn toegankelijk voor publiek. Houd rekening met de mogelijkheid dat er wijzigingen worden doorgevoerd in het schema.

Vrijdag om 17.00 uur oefent Heracles Almelo op Sportzentrum Helker Berg tegen Viktoria Köln. Zaterdag (aftrap 14.00 uur) is Preussen Münster de tegenstander. Kaarten voor beide duels zijn aan de kassa verkrijgbaar.