Aankomende zondag is het zover: de jaarlijkse Open Dag van Heracles Almelo in en rondom het stadion. Het overgrote deel van het programma is al bekend gemaakt de afgelopen dagen. Daarbij komt nu dat een oude gewoonte terug is: de spelerspresentatie vindt dit jaar plaats op het voorterrein van het stadion.

De afgelopen jaren werd de selectie van Heracles Almelo gepresenteerd in het stadion. Dit jaar is dat anders. Op het voorterrein van Erve Asito wordt een groot podium gebouwd waar stadionspeaker Gerard Kruizinga de voorlopige selectie voor het seizoen 2019-2020 aan het publiek zal presenteren. Onder begeleiding van het vertrouwde stemgeluid van Kruizinga zullen nieuwelingen Orestis Kiomourtzoglou, Teun Bijleveld en Navajo Bakboord zichzelf voorstellen aan het publiek. Daarnaast zijn ook de vertrouwde gezichten gewoon te zien op ditzelfde podium.

Ook is de volledig nieuwe spelersbus van Heracles Almelo ook te bewonderen op het voorterrein van het stadion, waar het een prominente plek zal krijgen. Hier kunnen supporters met de nieuwe karakteristieke spelersbus op de foto.