Op de jaarlijkse Open Dag van Heracles Almelo wordt ook dit jaar weer een oefenwedstrijd gespeeld. Op 7 juli zullen twee elftallen uit de selectie van Heracles Almelo het tegen elkaar opnemen. Trainer Frank Wormuth zal twee elftallen samenstellen, bestaande uit de selectiespelers, die zullen strijden voor de winst in een onderling duel. Je zult dus alle beschikbare spelers van Heracles Almelo in actie zien. De onderlinge oefenwedstrijd zal twee keer dertig minuten in beslag nemen en start om 13.00 uur.

Vrije toegang

De oefenwedstrijd op de Open Dag is de eerste oefenwedstrijd die dit seizoen weer in ons stadion zal worden gespeeld. Er geldt een vrije toegang voor deze oefenwedstrijd, de ingang zal verlopen via de zijingang van het stadion, Ingang 1.

Nieuwe aanwinsten in actie

Nieuwe aanwinsten Navajo Bakboord, Orestis Kiomourtzoglou en Teun Bijleveld zullen tijdens deze wedstrijd hun eerste officieuze minuten maken in het stadion. Tevens zullen de gevestigde namen van vorig seizoen ook hun opwachting maken tijdens deze wedstrijd. Wil jij de nieuwe spelers in actie zien? Kom dan naar de Open Dag!