Het thuisshirt voor seizoen 2019-2020 is vrijdag 28 juni 2019 gelanceerd. De shirts zijn zowel online als in de FanServiceShop populair. In één week tijd werd het nieuwe thuisshirt al vaak aangeschaft. Berno, een van de supporters die online een shirt kocht, wilde graag zijn zoontje verrassen met het nieuwste Heraclestenue; Heracles Almelo deed daar nog een schepje bovenop.

Op het ene moment zit je rustig een potje FIFA19 te spelen, en één minuut later belt Robin Pröpper aan. Het overkwam Robin uit Vriezenveen. De Heraclied was in zijn schoolpauze thuis geconcentreerd een potje FIFA19 aan het spelen, toen de deurbel ging. Tot zijn grote verbazing stond daar Robin Pröpper, zijn favoriete speler, met het nieuwe tenue van Heracles Almelo in zijn handen. Eenmaal in tenue, mocht een foto en een handtekening van de verdediger natuurlijk niet ontbreken.

Bestel het nieuwe thuisshirt van Heracles Almelo online en wie weet staat er binnenkort ook een speler bij jou in de woonkamer om het shirt te overhandigen!

Foto’s: Harry Broeze

Foto’s shirtoverhandiging