Kom zondag naar de Open Dag 2019

Zondag 7 juli staat de jaarlijkse seizoenopening op het programma. Enkele spelers zijn vertrokken, maar uiteraard zijn er ook al enkele nieuwelingen vastgelegd. Met verwachte temperaturen van rond de 20 graden beloofd het een prachtige dag te worden.

Prima weer om rustig wat te drinken op het horecaplein, welke ook dit jaar weer bij de supportersverenigingen in beheer is. Ook aan eten is geen gebrek. Eveneens niet te warm om je als kind (of volwassene) volledig te buiten te gaan op de attracties op het voorterrein. Ga lekker voetballen in de Voetbalzone of spelen in de Familiezone. In de MVO-zone presenteren enkele maatschappelijke partners zich aan het publiek.

heracles.nl/opendag

Spelerspresentatie

Terug van weggeweest is dit jaar de spelerspresentatie. Deze gaat na de onderlinge oefenwedstrijd plaatsvinden op het voorterrein, zodat supporters direct dicht bij de spelers zijn. Daarna verdelen de spelers en staf zich over het voorterrein, waarmee natuurlijk de jacht op de handtekeningen geopend kan worden.

Programma

12:00 uurStart Open Dag
12:00 uur – 17:00 uurActiviteiten op het voorterrein
13:00 uurOnderlinge oefenwedstijd (2x 30 min)
15:00 uur Spelerspresentatie (voorterrein)
15:45 uurSpelers op voorterrein
18:00 uurEinde Open Dag

Lees meer over de Open Dag op https://www.heracles.nl/opendag