Het Almelose installatiebedrijf Löwik Installatiegroep heeft op maandag 1 juli, de dag waarop ook de nieuwe stadionnaam van Heracles Almelo werd bekendgemaakt, het contract verlengt als Subsponsor. De nieuwe verbintenis werd ondertekend door Ben Löwik, directeur van Löwik Installatiegroep, en Wouter van den Berg, commercieel manager bij Heracles Almelo.

Ben Löwik: “Löwik Installatiegroep is sinds jaar en dag verbonden aan Heracles Almelo. Wij zijn verheugd om onze relatie op deze bijzondere dag opnieuw te onderstrepen.” Wouter van den Berg vult aan: “Heracles Almelo heeft een sterke band met Löwik. Dit blijkt uit de fijne en jarenlange samenwerking.”

Löwik Installatiegroep is opgericht in 1967 en ontwikkelde zich tot een landelijk opererende dienstverlener van formaat. Meer dan 150 medewerkers zijn elke dag druk met alle facetten van technische installaties.

Foto: Harry Broeze