In Bornerbroek heeft Heracles Almelo met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Nordsjælland. Niels Leemhuis maakte de Almelose treffer in het oefenduel.

In een doelpuntloze eerste helft kwamen de grootste kansen in de slotfase. Nadat Kristoffer Peterson zijn schot gekeerd zag worden door de Deense doelman, voorkwam Janis Blaswich een paar minuten later de openingstreffer van Nordsjælland.

In de tweede helft zagen de toeschouwers op het sportcomplex van RKSV Bornerbroek wel doelpunten. De gasten uit Denemarken kwamen op voorsprong via Godsway Donyoh, maar konden daar niet lang van genieten. Binnen een minuut tekende Niels Leemhuis voor de gelijkmaker. Tien minuten eerder, nog voor de openingstreffer van Nordsjælland zag Leemhuis al een poging op de lat belanden.

In het restant van de wedstrijd werd niet meer gescoord. Komende woensdag speelt Heracles Almelo opnieuw een oefenwedstrijd. In het Gelderse Garderen is Club Brugge om 18.30 uur de tegenstander.

Silvester van der Water vecht zich langs meerdere tegenstanders