Heracles Almelo heeft bij het Almeloos Feestje een ruime overwinning geboekt op de Almelose Selectie. De ploeg van trainer Frank Wormuth won met 0-6 en trapte daarmee het voetbalseizoen af.

Joey Konings was met twee treffers de gevierde man in de eerste vijfenveertig minuten. Hij maakte de 0-1 en de 0-3. Mohammed Osman maakte Heracles Almelo’s tweede treffer. Na rust opende Jesper Drost de score (0-4). Kristoffer Peterson maakte op aangeven van Jeff Hardeveld de 0-5. Silvester van der Water (0-6) maakte het laatste doelpunt van de middag.

Er viel vaak te juichen bij de seizoensopening

Op het sportcomplex van AVC Heracles maakten Orestis Kiomourtzoglou, Teun Bijleveld en Navajo Bakboord hun officieuze debuut voor Heracles Almelo. Kiomourtzoglou stond in de eerste helft binnen de lijnen, de andere twee aanwinsten maakten deel uit van de vrijwel compleet gewijzigde ploeg van de tweede helft.