Zwart-wit is onze kleur. De kleur die we trots dragen. De strepen die we allemaal hebben verdiend.

Traditioneel zwart-wit en meerdere zwart-witte banen. Zo ziet het nieuwe thuisshirt van Heracles Almelo eruit. Het shirt is direct te koop in de FanServiceShop in het stadion en via deze pagina op onze nieuwe website.

Naast de vele zwart-witte banen is het shirt afgewerkt met een moderne witte V-hals en het wapen van Almelo in de kraag. De logo’s van kledingsponsor Acerbis en Kans voor een Kind, waar Heracles Almelo founder van is, zijn in zwart-wit op het shirt aangebracht. Voor het vierde seizoen staat Asito als hoofdsponsor op de voor- en achterzijde.

Onder het shirt dragen de spelers van Heracles Almelo komend seizoen een zwarte broek. De sokken zijn wit en zijn voorzien van zwarte details.

Nieuw dit seizoen is dat het thuistenue ook als set voor pasgeboren Heraclieden verkrijgbaar is. Deze babyset is, net als het thuistenue, vanaf nu verkrijgbaar.

Bij het Almeloos Feestje speelt Heracles Almelo zaterdag voor het eerst in de nieuwe tenues.