Een nieuwe frisse uitstraling en veel meer mogelijkheden: Heracles.nl is in een nieuw jasje gestoken. Samen met supporters van de club, waarvoor dank, is de afgelopen maanden toegewerkt naar deze nieuwe omgeving.

Op de homepagina zie je het belangrijkste en het laatste nieuws, de eerstvolgende wedstrijd en de laatste video’s van Heracles TV. Verdeeld over de website vind je overzichten van de selectie, het speelschema, informatie over kaartverkoop en alle andere vertrouwde onderdelen.

Blijven ontwikkelen

De nieuwe website zoals die nu online staat is de eerste definitieve versie. Vanuit hier blijven we ontwikkelen. Zie je onderdelen die nog niet goed functioneren? Zijn er zaken die voor verbetering vatbaar zijn? Heb je andere suggesties? Laat het gerust weten via info@heracles.nl.

Webshop

De nieuwe webshop wordt over enkele weken gelanceerd. Tot die tijd kun je nog producten bestellen op de oude webshop via shop.heracles.nl.

De nieuwe shirts die binnenkort worden gelanceerd bestel je via een actiepagina op de nieuwe website.

App

Door de komst van de nieuwe website, zijn de koppelingen met de app vernieuwd. Dit proces neemt even in beslag. De eerste nieuwe koppelingen zijn gemaakt en moeten direct goed functioneren. Andere zaken worden op zeer korte termijn overgezet, maar proberen we tot die tijd handmatig bij te houden.

Heracles.nl is ontwikkeld in samenwerking met webpartner Adwise.