Een spiksplinternieuwe spelersbus is donderdagavond door Zwierink Reclame afgeleverd aan Brookhuis Groep, de nieuwe vervoerspartner van Heracles Almelo.

De spelersbus is door Zwierink Reclame de afgelopen dagen volledig ingepakt in Heracles Almelo-stijl. Vanaf morgen wordt de spelersbus ingezet door Brookhuis Groep en zie je de bus door het hele land. Bij uitwedstrijden rijdt de bus de spelers en staf van Heracles Almelo naar de stadions.

De komende drie jaren vervoert Brookhuis Groep de selectie en supporters van Heracles Almelo. Brookhuis Groep is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven zij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Eerlijkheid, vakbekwaamheid, persoonlijk en betrokken zijn de belangrijkste ingrediënten die volgens Brookhuis Groep nodig zijn om te komen tot een gezamenlijke en plezierige reisbelevenis.