Janny Bijlstra is donderdagavond benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Bijlstra kreeg de titel toebedeeld tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond, waar alle vrijwilligers van de club in het zonnetje werden gezet als dank voor hun hulp in het afgelopen seizoen.

Sinds 2008 is het een traditie dat kinderen aan de hand van spelers het veld opkomen voorafgaand aan de wedstrijden. Vanaf dag één begeleidt Bijlstra deze line-up bij alle thuisduels. Ook alle uitwedstrijden nam ze in het eerste seizoen voor haar rekening, vanaf 2009 doet zij dit afwisselend met Martin Kosters.

Bij de thuiswedstrijden anno 2019 is Bijlstra, samen met haar man Rieks, nog altijd de persoon die de line-up in goede banen leidt. Los daarvan helpt Bijlstra graag bij KidsClubactiviteiten, evenementen in de regio en kinderfeestjes in het Polman Stadion. Altijd met honderd procent inzet en vol enthousiasme.

Na de benoeming van Bijlstra door vice-voorzitter Dinand ter Braak werd het buffet voor alle aanwezige vrijwilligers geopend. Namens hoofdsponsor Asito was er nog een attentie voor de Heraclieden.

Heracles Almelo dankt alle vrijwilligers opnieuw voor hun inzet en hoopt ook komend seizoen de succesvolle samenwerking voort te zetten.