Brookhuis Groep uit Oldenzaal is de nieuwe vervoerspartner van Heracles Almelo. Dinsdag werd de samenwerking officieel bekrachtigd door commercieel directeur Ronald Brookhuis en business unit manager Busreizen Koen Ziemerink van Brookhuis Groep. Algemeen directeur Rob Toussaint, commercieel manager Wouter van den Berg en accountmanager Tom Uitzetter zetten namens Heracles Almelo hun handtekening onder de overeenkomst.

De komende drie jaren vervoert Brookhuis Groep de selectie en supporters van Heracles Almelo. Brookhuis Groep is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven zij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Eerlijkheid, vakbekwaamheid, persoonlijk en betrokken zijn de belangrijkste ingrediƫnten die volgens Brookhuis Groep nodig zijn om te komen tot een gezamenlijke en plezierige reisbelevenis.

Beiden partijen kijken uit naar de samenwerking.

Foto’s: Harry Broeze