Op dinsdag 4 juni stond de voorlaatste BusinessClubactiviteit van dit seizoen op het programma. Voor deze zomerse avond hadden wij het spraakmakende duo Peter Bosz en Hendrie Krüzen weten vast te leggen, respectievelijk trainer en assistent-trainer bij Bayer Leverkusen en voormalig oefenmeesters van onder andere Heracles Almelo, Borussia Dortmund en Ajax.

In een goed gevulde BusinessClub opende algemeen directeur Rob Toussaint de avond en blikte kort terug op een fantastisch seizoen. Daarna gaf hij het woord over aan niemand minder dan Tom Egbers, het vaste en prominente gezicht van Studio Sport en uiteraard zelf ook supporter van Heracles Almelo. Egbers interviewde Bosz en Krüzen en als verrassing schoof aan het einde hun goede vriend Rob Maas aan.

In een boeiend gesprek vertelden Bosz en Krüzen onder meer over hun eerste ontmoeting, het geheim van hun samenwerking en de hoogte- en dieptepunten die zij tot op heden samen bij verscheidene clubs hebben beleefd. Tot slot nam Maas ons mee naar het moment dat toenmalig trainer van Heracles Almelo Peter Bosz hem belde of hij oren had naar een terugkeer naar de Eredivisie.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

Op vrijdag 28 juni sluiten wij het seizoen af met een Golfdag en Wielerrit. De officiële uitnodiging voor deze BusinessClubactiviteit volgt binnenkort.