Heracles Almelo start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zondag 23 juni. Vanaf die dag wordt er toegewerkt naar het nieuwe Eredivisieseizoen dat in het eerste weekend van augustus begint. De eerste oefenwedstrijd is traditiegetrouw tegen de Almelose Selectie, een dag later wordt geoefend tegen FC Nordsjaelland. De Open Dag vindt plaats op zondag 7 juli en vanaf maandag 8 juli slaat de equipe van trainer Frank Wormuth haar tenten op in het Duitse Billerbeck.

Deze data en tijden staan al vast:

zondag 23 juni
eerste training

zaterdag 29 juni, 14.30 uur
Almelose Selectie – Heracles Almelo (AVC Heracles, Almelo)

zondag 30 juni, 15.00 uur
Heracles Almelo – FC Nordsjaelland (Bornerbroek)

zondag 7 juli
Open Dag

maandag 8 juli – zaterdag 13 juli
Trainingskamp Billerbeck (Duitsland)

Het volledige schema van de voorbereiding volgt binnenkort.