We hebben een nieuwe Herakid van de maand. In de maand mei is Dylano Heinhuis de gelukkige.

Hallo Herakids, mijn naam is Dylano Heinhuis. Ik ben 8 jaar oud en ik heb een zusje die Myrthe heet (6 jaar). Mijn zusje Myrthe is ook lid van de Kidsclub, net als ik. Ik zit op basisschool De Kubus. Dit jaar heb ik meegedaan aan de eerste editie van de HerakidsCup. Dit vonden we heel erg leuk. Ik heb een lange tijd op voetbal gezeten maar ik ben sinds vorig seizoen gestopt. Ik voetbalde bij AVC Heracles JO9-3. 

Dylano heeft één favoriete speler bij Heracles Almelo, namelijk Adriàn Dalmau omdat hij nooit op de bank zit en nooit geblesseerd is. Ik vind de activiteiten van de Kidsclub erg leuk. Ook vind ik het erg leuk dat je een kaart van Bultje ontvangt wanneer je jarig bent. Ik ben lid van de Kidsclub omdat mijn oom mij heeft aangemeld toen ik net geboren was. Dit vond ik later erg leuk. Mijn meeste vriendjes en vriendinnetjes zijn ook lid van de Kidsclub. Graag zou ik nog een keer met mijn favoriete speler Adriàn Dalmau op de foto willen. Ik ben erg blij Herakid van de maand mei te zijn!