Van Mossel Autolease Hengelo biedt het beste van twee werelden. Enerzijds de voordelen van een grote organisatie, met goede inkoopkanalen, scherpe tarieven, eigen dealernetwerk, eigen occasioncentra en eigen schadeherstelbedrijven. Maar belangrijker: de kleinschaligheid en flexibiliteit van een kleine speler, die betrokken is bij de regio. Die combinatie zorgt voor een opmerkelijke groei, die ook in de regio Twente de komende jaren zal doorzetten.

Zeventig jaar geleden is Van Mossel begonnen als Volkswagen-dealer. We werken met enorm veel energie en zijn sterk gefocust op de klant. Inmiddels is de Van Mossel Automotive Groep uitgegroeid tot het grootste Automotive-bedrijf van Nederland. In totaal telt de groep nu zeventien schadeherstelbedrijven en meer dan tachtig dealers, waarmee we eenentwintig automerken vertegenwoordigen.

Van Mossel Autolease is, als onderdeel van International Car Lease Holding, met ruim 75.000 contracten, een grote speler op de leasemarkt. De samenwerking met de dealerbedrijven en schadeherstelbedrijven is ijzersterk en versterken elkaar. We hebben daarmee alles onder één dak om u optimaal te kunnen bedienen. Met de acht regionale kantoren zijn wij altijd dichtbij. We spreken de taal van de ondernemer en we weten wat er leeft en speelt in de regio.

MKB-bedrijven voelen zich thuis bij Van Mossel Autolease. Omdat we luisteren. We krijgen steeds vaker vragen die veel breder gaan dan alleen de auto. Het  MKB denkt na over maatschappelijk verantwoorde onderwerpen: elektrisch rijden, laadpalen, fietsen, scooters, openbaar vervoer… Niets is te gek. Wij denken daarin met u mee voor een passende, persoonlijke en flexibele oplossing. Met als doel u snel op weg te helpen voor de juiste tarieven.

Van Mossel Autolease Hengelo, biedt meer dan u verwacht!

Graag een keer nader kennismaken? Bel of mail ons en we gaan graag met u in gesprek.

Team Hengelo
Marcel T: 06-50240721
Jeroen T: 06-52599966
Robbert T: 06-27176767

E: hengelo@vanmosselautolease.nl