Deze week tekende Witzand Bouwmaterialen een nieuwe driejarige overeenkomst als Subsponsor van Heracles Almelo. Bij de ondertekening waren aanwezigen (v.l.n.r.): Wouter van den Berg (commercieel manager Heracles Almelo), Hans Morsink (algemeen directeur Witzand Bouwmaterialen) en Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo).

Met vestigingen in Almelo, Enschede, Eibergen, Lichtenvoorde, Ruurlo en Vriezenveen werkt Witzand Bouwmaterialen samen met 135 medewerkers aan een nog sterkere positie in Oost- en Midden-Nederland.

Beiden partijen zijn blij verheugd met deze verbintenis. Witzand Bouwmaterialen zet met name in op meer zichtbaarheid bij Heracles Almelo en zal dus vaker te zien zijn op de LED-boarding gedurende de thuiswedstrijden van de Heraclieden. In november 2019 viert Witzand haar 125-jarig bestaan, hier zal door club en sponsor uitgebreid bij stil worden gestaan.

Foto: Harry Broeze