Zondag 12 mei is de laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie dit seizoen voor Heracles Almelo. Om 14.30u start de wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. Voorafgaand aan die wedstrijd is er achter de lange zijde een Kidspark ingericht.

Kidspark
Vanaf 12.30u, wanneer de stadionpoorten open gaan, is het Kidspark geopend. Alle kinderen die de wedstrijd bezoeken hebben gratis toegang tot het Kidspark. Achter de lange zijde van het Polman Stadion is het Kidspark ingericht met allerlei activiteiten. Zo staan er onder andere een springkussen en diverse voetbalspellen voor alle kinderen klaar.

Fanplein
In navolging van de succesvolle eerste editie van het Fanplein, is er ook voorafgaand aan de wedstrijd Heracles Almelo – Excelsior een Fanplein op het stadionterrein. Het Fanplein is zondag vanaf 12.30 uur toegankelijk, twee uur vóór de aftrap van de wedstrijd. Op het Fanplein staan stands waar hapjes, drankjes en fanartikelen verkrijgbaar zijn. Ook is er muziek. 

Kaarten Heracles Almelo – Excelsior nog verkrijgbaar
Kaarten voor Heracles Almelo – Excelsior zijn nog verkrijgbaar. Er geldt vrije verkoop. Kaarten zijn er vanaf €16,- per stuk. Voor kinderen, jeugd en zestigplussers gelden nog scherpere tarieven vanaf €13,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via heracles.nl/tickets en in de FanServiceShop in het Polman Stadion.