In navolging van de succesvolle eerste editie van het Fanplein, is er ook voorafgaand aan de wedstrijd Heracles Almelo – Excelsior een Fanplein op het stadionterrein. Het Fanplein is zondag vanaf 12.30 uur toegankelijk, twee uur vóór de aftrap van de wedstrijd. Op het Fanplein staan stands waar hapjes, drankjes en fanartikelen verkrijgbaar zijn. Ook is er muziek.

Consumpties met Heracles-betaalkaart
Consumpties kunnen net als in het stadion worden afgerekend met de Heracles-betaalkaart. Er is een oplaadpunt in de Fankar op het Fanplein, maar vanwege de drukte raden we aan van tevoren online op te waarderen via www.mijnheraclesbetaalkaart.nl.

Fanplein bij iedere thuiswedstrijd
Heracles Almelo heeft de intentie om het Fanplein bij iedere thuiswedstrijd te faciliteren. In overleg met de Gemeente Almelo is besloten een proef te draaien. Het Fanplein ging in primeur bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen, zondag tegen Excelsior is de tweede en laatste pilot van dit seizoen.

Heracles Almelo faciliteert het Fanplein in samenwerking met Almelounge.