Ook dit jaar mag Leus Tanken en Wassen zich met trots presenteren als wedstrijdsponsor bij de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie.

Sinds kort heeft Leus naast hun overheerlijke bakery een luxe stofzuigerhal gebouwd bij de wasstraat aan de H.R. Holstlaan achter het welbekende tankstation. In deze nieuwe stofzuigerhal bevinden zich 24 stofzuigerplekken met elk een eigen bandenspanningsmeter en genoeg mattenborstelmachines om uw auto ook aan de binnenkant geheel te reinigen. Dit uiteraard kosteloos na elke wasbeurt!

Ook in de bakery van Leus hebben ze niet stilgezeten. Daar is hun menu uitgebreid met heerlijke vers bereide schotels, waaronder een overheerlijke schnitzel en zelfs een halve haan! Dit samen met een flinke portie patat zorgt ervoor dat niet alleen de auto verwend wordt bij Leus.

Daarnaast bezorgt Leus nog altijd onze broodjes en verzorgen zij de heerlijkste lunch voor elke vergadering!

Meer informatie over Leus Tanken en Wassen is te vinden op www.leusalmelo.nl.