Een aantal jeugdspelers van AVC Heracles beleefden dinsdag de middag van hun leven. TerStal, Partner in Business van Heracles Almelo en tevens sponsor van dit jeugdteam, had voor hen een voetbalclinic in het Polman Stadion georganiseerd.

Voordat de spelers het hoofdveld mochten betreden, kregen zij een rondleiding door het stadion. De kleedkamers, het museum en de eBox maakten een grote indruk op de jeugdige fans. In de persruimte vertelde voormalig profvoetballer en huidig voetbalcoach Sonny Silooy over zijn voetbalcarrière en gaf een belangrijke boodschap mee: “Je moet veel trainen om beter te worden”. De daad werd meteen bij het woord gevoegd.

Onder leiding van Silooy trainden de jeugdspelers van AVC Heracles samen met de Heraclieden Robin Pröpper en Jelle van Benthem. De middag werd afgesloten met een eindpartij.

Foto’s: Harry Broeze