Vrijdag was een feestelijke dag bij Heracles Almelo. De club werd 116 jaar geleden opgericht en ook Lennart Czyborra vierde feest; de Duitser mocht vrijdag twintig kaarsjes uitblazen voor zijn verjaardag. Een mooie gelegenheid dus om in samenwerking met hoofdsponsor Asito een ticket weg te geven voor Grill’n & Chill’n. 

Verstopt Grill’n & Chill’n ticket
Heracles Almelo gaf supporters de kans om het ticket te vinden in de binnenstad van Almelo. In de 116-jarige geschiedenis van de club heeft Heracles Almelo eenmaal Europees voetbal weten te behalen. En dit seizoen is er kans op herhaling van dit historische moment, als Heracles Almelo de play-offs weet te behalen. Toentertijd werden spelers en staff gehuldigd op het dak van de McDonald’s op het Marktplein in Almelo. Het was dus meer dan logisch dat het ticket te bemachtigen was rond deze iconische plek.

Zoektocht
Het vinden van het verstopte Grill’n & Chill’n ticket was echter niet gemakkelijk. Via de Instagram-pagina van Heracles Almelo kregen supporters verschillende hints over waar het ticket verborgen lag. De eerste hint, een foto van het dak van de Passage in Almelo leverde vraagtekens op bij de supporters. Bij de volgende hints, vervaagde foto’s van de huldiging in 2016, begonnen de eerste supporters zich te verzamelen rond het Marktplein. Gelukkige winnaar was Marvin Rijkens, hij wist het verstopte ticket te vinden en mag naar de zomer-editie van Grill’n & Chill’n.