Heracles Almelo draait tot nu toe een goed seizoen, maar ook de seizoenkaarten voor aankomend seizoen zijn in trek. In de eerste week hebben al ruim 900 Heraclieden hun seizoenkaart verlengd. Sommigen komen al tientallen jaren in het stadion, anderen zijn nog relatief nieuw, maar allemaal delen ze dezelfde passie. Drie van de supporters die recent hun seizoenkaart verlengden, deelden hun verhaal over Heracles Almelo.

Ron (28):

“Ik had mijn eerste seizoenkaart tijdens het seizoen 2004/2005, hét jaar van de promotie naar de Eredivisie. In dat jaar werd Heracles Almelo kampioen van de toenmalige Gouden Gids Divisie, dat wat nu de Keuken Kampioen Divisie is. Toen had ik nog een seizoenkaart met mijn broertje en mijn vader. Nu ga ik met vrienden naar het stadion. In al die jaren ben ik verliefd geworden op deze mooie club en voor mij was het eigenlijk meteen duidelijk dat ik er aankomend seizoen gewoon weer bij ben. Voor mij is het naast het voetbal, ook gewoon een gezellige avond uit met vrienden. Ik heb dan ook samen met mijn vrienden snel verlengd via de website. Aankomende jaren ben ik zeker nog te vinden in het stadion van Heracles Almelo.”

Vivienne (17):

“Ik kwam vanaf jongs af aan al in het stadion. De eerste keer was volgens mij in groep 6. Toen werd ik door een vader van een vriendin van mij meegevraagd naar Heracles Almelo en sindsdien ben ik altijd betrokken geweest bij de club. Voor mij is dit het tweede seizoen dat ik zelf een seizoenkaart heb. Ik ga meestal samen met mijn vriend naar het stadion, en soms ook met vriendinnen. Heracles Almelo betekent voor mij een gezellige avond met goede sfeer en leuke wedstrijden. Hopelijk kunnen we dit mooie seizoen goed afsluiten.”

Frank (50):

“Ik heb al 40 jaar een seizoenkaart bij Heracles Almelo, met uitzondering van 1 of 2 seizoenen. Vroeger ging ik aan de hand van mijn vader mee naar het oude stadion aan de Bornsestraat. Dat was in het begin van de jaren ’70, toen ze nog tegen clubs als FC Amsterdam en SC Amersfoort speelden. Sindsdien ben ik er dus bijna altijd bij geweest en heb ik veel meegemaakt als supporter. Nu ga ik eigenlijk alleen naar het stadion, maar ik zit wel met een groep vrienden bij elkaar. Ik ga er van uit dat ik de komende jaren ook in het stadion te vinden ben, ongeacht wat er komen gaat. Heraclied ben je voor het hele leven.”