Bij de wedstrijd Heracles Almelo – sc Heerenveen waren enquêteurs van Asito om de stadionbezoekers te vragen naar hun mening over de schoonmaak van het Polman Stadion. In een eerder stadium werd een soortgelijk onderzoek ook online uitgevoerd onder overige stadiongebruikers (skyboxhouders, medewerkers en spelers/staf). Mede namens Asito bedanken we iedereen die aan dit onderzoek meegewerkt heeft!

Kreeg de schoonmaak van het Polman Stadion in 2018 als gemiddeld cijfer een 8, dit jaar was het gemiddelde een 8,3. Een groot compliment naar de vele schoonmakers die dagelijks het Polman Stadion onderhouden. Ook werd een recordaantal bezoekers ondervraagd, 328 personen in 2018, tegenover bijna 500 in 2019. 

Dit onderzoek is erg waardevol voor Heracles Almelo om alle stadiongebruikers een optimale beleving te kunnen bieden. Bij de verschillende vragenlijsten werden ook tips of verbeteringen genoemd. Deze lijst wordt op korte termijn door Asito en Heracles Almelo besproken om te kijken welke aanpassingen hiermee gedaan kunnen worden.