Wat een geluk, Gijs Harbers mag zich de hele maand april Herakid van de maand noemen. Hij stelt zich graag even voor aan alle andere Herakids.

“Hallo Herakids, mijn naam is Gijs Harbers. Ik ben erg trots om Herakid van de maand te zijn! Ik heb twee zusjes die beiden ook lid zijn van de kidsclub. Ik zit op basisschool Prinses Beatrix in Nijverdal. In groep 5 heb ik een spreekbeurt over Heracles Almelo gehouden. Daar had ik een 9,5 voor.”

Gijs voetbalt bij VV Des in Nijverdal. “In de JO-11-1 waar ik links- of rechtsbuiten ben. Bij Heracles Almelo heb ik meerdere favoriete spelers, onder wie Brandley Kuwas en Adrian Dalmau omdat ze veel scoren. De activiteiten die de KidsClub organiseert vind ik erg leuk. Ik heb al eens meegelopen met de line up en de open dag heb ik ook al meerdere keren bezocht. Ik ben lid geworden van de KidsClub omdat ik een grote fan ben van Heracles Almelo. De meeste vrienden van mij zijn ook lid van de Kidsclub. In de toekomst hoop ik ooit nog mee te mogen met de line up tegen Ajax.”