Heracles Almelo opent komende vrijdag het Fanplein, een plek waar supporters samenkomen in aanloop naar de thuiswedstrijd. Het plein is vrij toegankelijk voor alle supporters van Heracles Almelo en bevindt zich op het terrein van het Polman Stadion, vlak voor de FanServiceShop. Op het Fanplein staan stands waar hapjes, drankjes en fanartikelen verkrijgbaar zijn. Ook is er muziek en een groot videoscherm.

Het Fanplein opent vrijdag om 18.00 uur, twee uur vóór de aftrap van Heracles Almelo – sc Heerenveen. 

Consumpties met Heracles-betaalkaart
Consumpties kunnen net als in het stadion worden afgerekend met de Heracles-betaalkaart. Er is (nog) geen oplaadpunt op het Fanplein, zorg daarom voor voldoende saldo. Opladen kan online via www.mijnheraclesbetaalkaart.nl

Fanplein bij iedere thuiswedstrijd
Heracles Almelo heeft de intentie om het Fanplein bij iedere thuiswedstrijd te faciliteren. In overleg met de Gemeente Almelo is besloten een proef te draaien bij de resterende thuiswedstrijden in de competitie van dit seizoen. Naast de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (Goede Vrijdag 19 april) is er ook een Fanplein bij Heracles Almelo – Excelsior op zondag 12 mei. Het Fanplein is vanaf twee uur voorafgaand aan de te spelen wedstrijd tot een kwartier voor de aftrap toegankelijk. 

Heracles Almelo faciliteert het Fanplein in samenwerking met Almelounge.