Rondom de wedstrijd Heracles Almelo – sc Heerenveen zal er worden gecollecteerd door de Almeloopers. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun Palliatieve Zorg.

Het motto van de Almeloopers is als volgt; “Leven kunnen toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” Team Almeloopers dankt de wedstrijdbezoekers bij voorbaat al voor de interesse en hoopt natuurlijk op een kleine bijdrage.

De Almeloopers
In 2019 doen de Almeloopers voor de elfde keer mee aan de Roparun. Het team bestaat uit acht lopers en vier fietsers in twee groepen. Ook is er een ondersteunend team, bestaande uit verzorgers, cateringmedewerkers, chauffeurs en fysiotherapeuten.

Zondag 9 juni is de doorkomst van de Roparun Hamburg – Rotterdam in Almelo. Ook zal de Roparun karavaan door het stadion trekken. Belangstellenden zullen tegen die tijd uiteraard worden geïnformeerd betreft de activiteiten rondom die doorkomst.