Vorig seizoen heeft Asito een onderzoek gehouden onder de gebruikers van het Polman Stadion over de schoonmaak van verschillende ruimtes. Dit onderzoek wordt aankomende vrijdag vervolgd bij de bezoekers van de wedstrijd Heracles Almelo – sc Heerenveen (aftrap 20.00 uur). Meerdere personen lopen voorafgaand aan en in de rust van de wedstrijd rond om bezoekers enkele vragen te stellen. Het afnemen van de vragenlijst duurt ongeveer twee minuten per bezoeker

Heracles Almelo verzoekt de stadionbezoekers mee te werken aan deze enquête. Het resultaat geeft namelijk een beeld van de waardering van de schoonmaak in het Polman Stadion. Eveneens maakt dit onderzoek voor Asito inzichtelijk waar de kansen liggen om de schoonmaak van verschillende ruimtes te verbeteren.

Alvast bedankt voor de medewerking.