Djopzz: sport verbindt mensen en bedrijven in de regio

Djopzz stelt zich als wedstrijdsponsor van Heracles met enthousiasme voor.

Djopzz perfecte match tussen mens en baan
Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Directeur Eric Krabbe: “Voor mensen is het belangrijk om te werken. Dat ze een baan hebben die bij hen past en dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Onze intercedenten (veelal met een topsport achtergrond) helpen graag met het creëren van de perfecte match tussen mens en baan”.

Wij hebben zelf topsporters in dienst en weten als geen ander wat sport betekent in het dagelijkse leven en in de verbinding met anderen. Bewegen, jezelf en anderen uitdagen, groeien en vooruitgang boeken: dat is wat we samen met werkzoekenden en bedrijven in de regio willen bereiken.

Flexibiliteit is continuïteit
Djopzz is gevestigd in Almelo en Zwolle en typeert zich door vernieuwing in de arbeidsbemiddeling. “Beschouw je flexibiliteit als een constante, dan biedt dat je ineens ook die vastigheid die een vaste baan impliceert. Met het organiseren van de flexibele schil, halen bedrijven een kweekvijver voor in de  toekomst in huis. Ze hebben daarmee directe invloed op de ontwikkeling van hun (toekomstige) arbeidskrachten. Samen met opdrachtgevers investeren we continu in het potentieel van mensen en geven we vorm aan optimale flexibiliteit. Het eindresultaat: continuïteit voor iedereen!”, aldus Eric Krabbe. “Onze ambitie is om nog meer bedrijven en instellingen kennis te laten maken met onze visie en werkwijze. Talentontwikkeling, kijken naar wat de markt vraagt en samen met bedrijven in de omgeving werken aan onze regionale slagkracht is ons doel en zo willen wij ons steentje bij dragen aan de regionale groei.

Meer informatie over Djopzz is te vinden op www.djopzz.nl.