Per 1 juli prijkt er een andere naam boven ons stadion. En die naam komt ook op je nieuwe seizoenkaart te staan. Daarom krijg je voor de start van het nieuwe seizoen nieuwe seizoenkaarten thuisgestuurd. 

Betaalkaart
Gebruik je de betaalkaartfunctie via je huidige seizoenkaart? Dan kun je het bedrag dat erop staat uiteraard overzetten naar je nieuwe seizoenkaart (als je deze gelijk registreert via mijnheraclesbetaalkaart.nl) zodra je jouw nieuwe kaart hebt ontvangen. Natuurlijk kun je ook het bedrag, dat nog op je huidige seizoenkaart staat, opmaken en aansluitend een nieuw budget op je nieuwe seizoenkaart zetten.

Adreswijziging?
Ben je verhuisd? Geef dan op korte termijn je juiste postadres aan ons door waarop je jouw seizoenkaart wilt ontvangen. Je kunt je adreswijziging ook zelf doorvoeren via het Heracles-account (profiel bewerken).