De reserves van Heracles Almelo hebben de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 3-1 verloren. Het Almelose doelpunt werd gescoord door Joey Konings. 

Heracles Almelo zorgde in het eerste half uur voor gevaar via een schot van Silvester van der Water en een kopbal van Joey Konings. De thuisclub kwam na een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Stanley Elbers. Zes minuten later kon Clint Leemans de marge verdubbelen met een vrije trap. 

PEC Zwolle kwam halverwege de tweede helft op 3-0 dankzij Destan Bajselmani. Joey Konings wist uiteindelijk iets terug te doen in de 72ste minuut. De aanvaller kon van dichtbij intikken. 

PEC Zwolle 2 – Heracles Almelo 2 3-1 (2-0)
31.Stanley Elbers 1-0, 37.Clint Leemans 2-0, 66.Destan Bajselmani 3-0, 72.Joey Konings 3-1 

Opstelling: Michael Brouwer, Wout Droste, Stephen Sama (57.Lammert Roossien), Mats Knoester, Jeff Hardeveld, Yoëll van Nieff, Tim van de Berg, Lerin Duarte, Silvester van der Water, Joey Konings en Zeki Erkilinc.