Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 20.45 uur) uit tegen Feyenoord. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Lerin Duarte (geschorst), Robin Pröpper (knie) en Niels Leemhuis (lies). Sebastian Jakubiak is nog niet wedstrijdfit.  

“Jesper Drost is de vervanger van Lerin”, aldus Wormuth. “Jesper is een speler die ons enorm helpt, hij loopt veel, werkt hard en is een goede passer. Voor Heracles Almelo brengt hij veel en het is een goede prof. De waarschijnlijkheid dat we morgen winnen is gering, Feyenoord behoort tot de beste vier teams van Nederland en we spelen ook nog uit. Alle spelers moeten morgen hun maximale niveau halen en dan hebben we ook nog wat geluk nodig. Natuurlijk heeft Heracles Almelo de laatste jaren vaak verloren van Feyenoord, maar dat ligt ook aan de kwaliteiten van de tegenstander. Het is altijd mogelijk die serie te doorbreken en daar gaan we voor.”

Feyenoord – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.