Dinsdag 2 april om 19.45 uur is de aftrap van Heracles Almelo – Willem II. RJ Safety & Security is bij dit duel de wedstrijdsponsor. Al meer dan 25 jaar is deze organisatie de beveiligingspartner van Heracles Almelo. Met 250 medewerkers is RJ Safety & Security de grootste veiligheidsorganisatie in de regio. Met de speerpunten beveiliging, training en het monitoring center én een diversiteit aan onderliggende soorten dienstverlening, wordt de pay-off ‘slimme preventie, snelle actie’ tot uitvoering gebracht.

Niek Wiedemeijer, Innovatiemanager bij RJ Safety & Security: “Dit wedstrijdsponsorschap is een ultieme manier om onze medewerkers, die hier elke wedstrijd aan het werk zijn, te bedanken voor hun inzet. Wij zien hen als sfeerbewakers. Mede dankzij hun inzet houden we een positieve sfeer bij elk event. Eveneens is het wedstrijdsponsorschap voor ons een mooie gelegenheid om onze uiteenlopende dienstverleningen te accentueren.”

RJ Safety & Security heeft een negental verschillende soorten dienstverleningen, waardoor het op meerdere vlakken een toegevoegde waarde kan zijn voor de bedrijven en events in de regio.

1. Het trainingscentrum met een gevarieerd aanbod aan BHV-, EHBO- en veiligheidstrainingen
2. Objectbeveiliging
3. Alarmopvolging
4. Evenementenbeveiliging
5. Monitoring Operations Centre
6. Nachtcoaches voor de zorg (zorgondersteunend, zodat het personeel veilig kan handelen)
7. Technozorg (faciliterende dienstverlening)
8. Consultancy (breder spectrum advies over veiligheid en beveiliging)
9. Geld- en waardetransport

RJ Safety & Security is een innovatieve beveiligingsorganisatie. Wiedemeijer: “Door nieuwe slimme technieken toe te passen, worden mens en techniek één geheel, waarbij opgemerkt moet worden dat de techniek ondersteunend is aan het menselijk handelen. Dat willen we uitdragen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn bodycams, die automatisch gaan registreren op het moment dat er een bepaald decibel behaald wordt of wanneer er bewogen wordt. Deze camera’s staan in directe verbinding met de meldkamer van RJ. Indien nodig kan gelijk opgeschaald worden en is er een directe link met bijvoorbeeld de politie. De veiligheid van onze medewerker staat altijd voorop, dus is het ook van belang dat zij getraind worden in het gebruik hiervan. De kern blijft altijd hoe we deze slimme technieken toepasbaar kunnen maken en hoe te implementeren in de organisatie.”

Kris van der Elst, veiligheidscoördinator van Heracles Almelo heeft wekelijks nauw contact met RJ Safety & Security : “Wij ervaren de samenwerking met RJ als zeer goed. Het is fijn om te merken dat afspraken goed nagekomen worden en er kordaat op zaken gereageerd wordt. Ze tonen eigen initiatief en denken mee. Samen met onze gastdames en stewards vormen de medewerkers van RJ Safety & Security een herkenbaar team voor de bezoekers van onze thuiswedstrijden.”

Kijk voor meer informatie op www.rjsafety-security.nl.